ODBORNÁ POROTA V ROKU 2022

Porotcovia 2022

Odborná porota posudzuje obaly z pohľadu inovácie, ochrany produktu, požiadaviek užívateľov a dopadu na životné prostredie, ale aj z pohľadu legislatívy a marketingu.

Predsedníčka poroty

Jana Žižková

špecialistka na obaly


Podľa Jany je na obaloch fascinujúce to, že sa bez nich ľudstvo nezaobíde, aj keď sa o to niekedy snaží. Keď pred mnohými rokmi vstúpila do sveta obalov, pohltil ju a už ho nechce opustiť... Inými slovami: Verí v obaly, bez nich neexistuje svet.

Porotcovia

Hana Hradecká


Hanka sa venuje obalom, resp. odpadom z obalov, ich triedenie a recykláciu už bezmála tridsať rokov, posledných 25 rokov je súčasťou tímu Autorizovanej obalovej spoločnosti EKO-KOM. Má rada obaly, ktoré dobre fungujú a pokiaľ sa dajú dobre vytriediť a zrecyklovať, tak jej smetiarske srdce plesá.

Ako zástupca Štátneho zdravotného ústavu v porote zaujíma Jitku tá hlavná kritická funkcia obalu. To, aby obal chránil produkt a tým aj zdravie obyvateľov.

Jiří Hejduk

vedecký pracovník učiteľ so zameraním na praktické predmety


Jiří pôsobí na Univerzite v Pardubiciach na Katedre polygrafie a fotofyziky. Na tlačovej technológie je skutočným expertom.

David Marouš

aplikačný inžinier


David má skúsenosti s prepravou obalov v celom logistickom reťazci od Chicaga po Tokio. Baví ho vymýšľať spôsoby, ako dostať úplne nevhodný tovar na prepravu do cieľa bezpečne a spoľahlivo.

Martina Ferencová

výkonný riaditeľ


Michael Šimek

manažér GS1 Barcodes


Martin Dulava


Spoluzakladateľ marketingovej agentúry Line Art. Spoločne s viac ako 50členným tímom sa venuje strategickému budovaniu značiek a obalovému dizajnu po celej Európe.

Filip Hubička

šéfredaktor


Filip je šéfredaktorom časopisu Logistika, takže sa zaoberá najmä logistickou stránkou obalov, prepravných obalov a celkového dodávateľského reťazca. Zaujíma sa najmä o to, aby obaly skutočne chránili výrobky počas prepravy.

Eva Skopková

jednateľka


Pre Evu je najdôležitejšie zachovanie kvality produktu vo vnútri obalu, tzn. funkčnosť obalu a jeho pohodlné otvorenie. Rada sleduje kreatívne možnosti využitia obalu.

Václav Mlynář

ředitel


Václav je riaditeľom v Panflexe a zároveň predsedom Spoločnosti Tlače. Najdôležitejšie na obaloch je pre neho súlad funkcionality a designu. Obaly sú pre neho každodennou výzvou.

Stanislav Břeň

šéfredaktor


Balenie je pre Stanislava detektívka, u ktorej stále nevie, ako to celé dopadne. Obaly má rád, pretože sú pre neho šaty výrobku a na šatách je najlepšie, keď sa vyzliekajú.


Partneri roka 2022

Partneri 2022

Generální partner

Stříbrní partneři

Bronzový partner

Partneři

Partner třídění

Hlavní mediální partneři